Dokonalý romantický darček

Dokonalý romantický darček

by spravca

Rozmýšľate nad tým, ako vytvoriť romantickú atmosféru? Hľadáte dokonalý romantický darček? Venujte ako dar zážitky. Nie všetky zážitky sú adrenalínové či drahé. Niektoré zážitkové darčeky prebiehajú v pokojnej atmosfére a nezruinujú vás. Ktoré zážitky sú vhodné pre páry?

Kulinárske darčeky pre dvoch

Medzi klasické darčeky pre dvoch patria rôzne kulinárske zážitky a pobyty v hoteloch. Romantické chvíle môžete zažívať na kurze varenia. Veď sa vraví, že láska prechádza cez žalúdok. Slávni kuchári vás povedú svetom varenia, naučíte sa nové recepty, ktoré môžete s láskou skúšať doma. Alebo si zakúpte degustačný víkend v hoteli s ochutnávkou špecialít a vín. Mužov poteší, keď je takýto pobyt spojený napríklad s pivným kúpeľom. Dámy si radi užijú netradičné masáže. Takéto relaxačné darčeky sú pre zamilované páry ako stvorené.

Nevšedné darčeky pre dvoch

Medzi nevšedné darčeky pre dvoch môžeme zaradiť všetky zážitky, ktoré sa odohrávajú v oblakoch. Na výber máte naozaj veľké množstvo leteckých zážitkov. Medzi najviac obľúbené patria vyhliadkové lety. Sami o sebe sú romantické a dajú sa doladiť do dokonalosti. Stačí, aby ste si namiesto denného letu vybrali vyhliadkové lety pri západe slnka alebo v noci. Vybrať je možné z rôznych druhov lietadiel. Najväčšie pohodlie si užijete v malom dopravnom lietadle alebo vo vrtuľníku. Nezabudnite si na let pribaliť fľašu šumivého vína a malý snack. Ak vás neláka príliš pokojný let a túžite po niečom viac adrenalínovom, kúpte let balónom. Toto romantické gesto ocení naozaj každá dáma.

Simulačné darčeky pre dvoch

Komu nesedí predstava kulinárskeho víkendu alebo nerád lieta, ten môže vyskúšať simulátory. Budete sa cítiť ako v lietadle alebo pri zoskoku padákom, no pocit istoty vám dodá zem pod nohami. Veľmi obľúbený je letecký simulátor, ktorý do bodky simuluje klasický let dopravným lietadlom. Ide vlastne o akúsi hračku pre dospelých. V simulátore si obaja vyskúšate riadenie lietadla. Vyberiete si trasu a môžete si overiť na vlastnej koži, aké je to letieť cez búrku. Perfektný pocit podobný lietaniu zažijete v simulátore voľného pádu. Ide o zábavný zážitok pre jednotlivcov i pre páry.

 

 

You may also like